Időszaki kiállítások

Flóra Faunája

Jakab Flóra természetfotó-kiállítása

Több, kisebb önálló kiállítás után most a Magyar Természettudományi Múzeum biztosít helyszínt Jakab Flóra legújabb tárlatának, ahol a legsikeresebb ( és általa legjobbnak tartott) képek fognak szerepelni.

Az 50 fotó március 16-ig látogatható. A tárlatot az állandó kiállításainkra szóló belépőjeggyel lehet látogatni.

Kedves Látogatóink!
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy 2020. február 26. és március 1. között a "Flóra faunája" című fotókiállításunk a Kupolacsarnok festése miatt nem látható. Megértésüket köszönjük!

 

Jégkorszak

Ugye önöknek is hiányzik az igazi, jeges tél? Képzeletben részük lehet benne, ugyanis Jégkorszak vándorkiállításunk rövid ideig most Budapesten állomásozik, ahol megújult külsővel várja a látogatókat.

Noha döbbenetes fajkihalási hullám részesei vagyunk, a klímaváltozást pedig már a bőrünkön érezzük, évszázadokig természetesnek vettük, hogy az évszakok váltják egymást, az Északi- és Déli-sarkvidéket összefüggő jégtakaró borítja, és különböző éghajlati és növényzeti övek vannak. Ez azonban nem volt mindig így. Földünk mai környezetének és élővilágának kialakításában a legutóbbi jégkorszak, a jégkor döntő szerepet játszott.

A tárlatot az állandó kiállításainkra szóló belépőjeggyel lehet látogatni.

 

Kérjük, a látogatás végén ossza meg velünk tapasztalatait! 

Válaszaival segítsen minket abban, hogy a jövőben az Ön igényeinek még megfelelőbb szolgáltatást nyújthassunk.

A kérdőív kitöltése név nélkül két táblagépen történik, és nagyjából 4 percet vesz igénybe.

Írjon a vendégkönyvünkbe is!

Köszönjük!