220 év kincsei - A Magyar Természettudományi Múzeum gyűjteményei nyereményjáték

Fedezd fel a Magyar Természettudományi Múzeumot, fotózd le kedvenc kiállításodat vagy kedvenc kiállított műtárgyadat és nyerd meg a 220 év kincsei - A Magyar Természettudományi Múzeum gyűjteményei című értékes kiadványt, amelynek bolti ára 9800 Ft!

Nyereményjáték időtartama: 2023. február 21. - március 21.

Sorsolás időpontja: 2023. március 24.

Nyereményjáték menete:

1. Kövesd be a Magyar Természettudományi Múzeum Facebook oldalát!
2. Látogasd meg Múzeumunkat és fotózd le kedvenc kiállításodat, vagy kedvenc kiállított műtárgyadat!
3. Írd meg kommentben a nyereményjáték posztja alá kedvenc kiállításod címét, vagy kedvenc kiállított műtárgyad nevét!
4. Őrizd meg belépőjegyedet a játék végéig, mert ezzel tudod majd átvenni a nyereményt!

A legjobb beküldött fotókból válogatást állítunk össze és közzé tesszük a játék végén!

Nyereményjátékban való részvétel feltételei:

A nyereményjátékban 2023-ban vásárolt, Magyar Természettudományi Múzeum múzeumi belépőjeggyel lehet részt venni. A kisorsolt nyertesek nyereményüket a belépőjegy felmutatásával tudják átvenni a Múzeum Információs Pultjában.

A játékban résztvevők között 5 db 220 év kincsei - A Magyar Természettudományi Múzeum gyűjteményei című kiadványt fogunk kisorsolni!

JÁTÉKSZABÁLYZAT

 1. A nyereményjáték szervezője a Magyar Természettudományi Múzeum (székhely: 1088 Budapest, Baross utca 13.), a továbbiakban: „Szervező”. A Játékhoz kapcsolódó adatkezelést, az adatok feldolgozását a Szervező, mint adatkezelő végzi.
 2. A nyereményjátékban részt vehet minden 16. életévét betöltött személy.
 3. A nyereményjátékban való részvétel feltétele: a Magyar Természettudományi Múzeum Jegypénztárában 2023. évben megvásárolt belépőjegy, amelynek felmutatásával tudják átvenni nyereményüket a kisorsolt nyertesek.
 4. A játék időtartama: 2023. 02. 21. és 2023. 03. 21. között.
 5. A nyereményjátékban nem vehetnek részt szakmai jeggyel rendelkező személyek, múzeumi dolgozók, a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő személyek.
 6. Amennyiben a Játékos jelen Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.
 7. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. A Játékkal kapcsolatos, e-mail postafiók használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervező, valamint a Lebonyolító mindennemű felelősségét kizárja.
 8. A fénykép feltöltésével egyidejűleg a nyereményjátékban résztvevő elfogadja a nyereményjáték feltételeit, illetve hozzájárul az adatkezeléshez.
 9. Nyertesek kiválasztása. A Múzeum összesen 5 nyertest sorsol ki a Játékban részt vevők között.
 10. A nyeremény. A nyertesek a 220 év kincsei - A Magyar Természettudományi Múzeum gyűjteményei című könyvet vehetik át.
 11. Nyeremény átvétele:
  A nyertes Játékos a nyereményt az alábbiak szerint vehetik át:
  Szervező az automatikusan nyertes Játékosokat a nyereményről elektronikus úton értesíti. A nyereményt a nyertesek személyesen vehetik át a Magyar Természettudományi Múzeum Információs Pultjában, nyitvatartási időben (H-V 9:00-17:00).
 12.  További információért vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal a marketing@nhmus.hu email címen.